На ремонт рівненського пологового грошей не дали. Чому?

Причини пояснив голова бюджетної комісії Рівнеради. Йдеться саме про внутрішній ремонт

Депутати Рівнеради висловлюються за ремонт пологового будинку. Із такою пропозицією під час сесії виступив Олександр Курсик.

Він звернувся до своїх колег-депутатів із проханням акумулювати кошти, і при наступному розподілі перевиконання бюджету – за підсумками півріччя – виділити суму, яка необхідна для того, що б цілком і у повному обсязі відремонтувати приміщення всередині.

Але, як виявляється, хоч це ідея і хороша, утім втілити її не так лекго.

Адже, до того часу у пологовому необхідно завершити заходи з утеплення – нині там встановлюють вікна, а після цього необхідно буде утеплити фасад для зменшення використання газу – повідомив кореспонденту Радіо Трек голова бюджетної комісії Олег Карпяк.

Уже є проект і кошторис. Тож поки ці роботи не завершать - депутати не можуть погодити виділення грошей на інші роботи, пояснює Олег Карпяк:

- Наскільки я володію інформацією, ми виділили гроші раніше на цей пологовий на заміну вікон. Там відкрита декларація (не закінчені роботи, - ред..). Не можна робити кілька капітальних ремонтів, поки не завершений один. Але там  і другий проект. На пологовий будинок розроблений проект на утеплення і по термомодернізації. Тому, в пологовий будинок ми вкладаємо гроші, але поетапно. Я думаю, що наступного року ми почнемо його утепляти і зменшувати споживання газу- і це логічно, тому що в нас є проект і кошторис, ми на це кошти вже витратили.   

Між тим, депутати на сьогоднішній сесії виділили 200 тисяч на капремонт ліфтів у дитячій поліклініці №3, що на Ювілейному. І ще 45 тисяч – на придбання меблів медичного призначення у дитячу міську лікарню.

А у центральній міській лікарні утеплять терапевтичний корпус. На це витратять 850 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень