Поліція справилася: «На Автобазарі усе – під лінійку» (6 ФОТО)

Порядок почали наводити ще звечора

На фото не видно, але Сергій Мерчук - новий начальник управління патрульної поліції Рівного, носить козацького чуба. Він у нього - ззаду, на потилиці, ближче до логотипу "Радіо Трек"

Як відомо, новий очільник нової патрульної поліції Рівного пообіцяв учора, що його підлеглі особливу увагу звернуть сьогодні на Автобазар на Млинівській.

Сергій Мерчук сказав це, реагуючи на запитання слухачки в ефірі Радіо Трек, порекомендувавши усім дотримуватися правил дорожнього руху.

Тому, будь-ласка… Уже наперед наголошуємо: завтра ми будемо у вас і будемо слідкувати за ситуацією. Поставтеся до цього свідомо і паркуйте автомобілі так, щоб вони не заважали іншим.

Матеріал з його зверненням на нашому сайті отримав достатньо широкий розголос, а сьогодні в групі «Ровно. Твой город в сети» користувачі повідомили, що

Поліція з задачею справилася.

Зокрема Vitaly Kochubey пише

Доречі, сьогодні проходив, справилися вони з цією задачею.

Alina Tarasiuk доповнює (і додає два фото).

Укрнафта чиста, за знаком Рівне стоять рівненько як під лінійку, ще б ті продавці після себе сміття прибирали, а не у рівчак стаканчики викидають, пару днів тому там дітки прибирали.

До речі, за нашими даним, порядок на Автобазарі почали наводити ще звечора.

Типово там "забивають місце" звечора, ставлячи пляшки та різний мотлох, так от вчора того всього - не було. Прибрали ще ввечері.

А от фото з Центрального ринку. Щоправда, вчорашні (від "Типового Рівного"). Але є надія, що і сьогодні у центрі Рівного - порядок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень