«Завтра ми будемо у вас», - начальник патрульної поліції звернувся до Автобазару (3 ФОТО)

При цьому він заявив, що продавати автомобілі - «це добре»

Рівне може пишатися наймолодшим начальником управління патрульної поліції в Україні. Його звати Сергій Юрійович Мерчук, йому 25 років – неодружений (Овен). Народився 21 березня. За роком народження –

Ровесник Незалежності України (1991).

У п’ятницю він повідомив це в ефірі «Радіо Трек», де отримав масу телефонних дзвінків і зробив одразу кілька резонансних заяв.

Мерчук - достатньо накачаний молодий чоловік, хоча бідкається, що "вже давно не займався"

Про них ви дізнаєтеся з окремого відеозапису нашої програми. Оперативно ж повідомимо, що завтра, у суботу, особлива увага патрульної поліції Рівного буде прикута до Автобазару на Млинівській.

Ключовий месидж Мерчука: "Якщо ви є свідком будь-яких правопорушень, телефонуйте 102. Ми реагуємо на всі виклики"

Відповідаючи на запитання слухачки, керівник поліції, яка лише третій день патрулює місто, сказав таке:

Ми стратегічно вже обговорили це питання (Автобазару) з начальником батальйону і зі всіма іншими керівниками та командирами. Ми обов’язково будемо реагувати на всі порушення правил дорожнього руху і забирати автомобілі з проїжджої частини.

Начальник патрульної поліції пояснює як саме незабаром у Рівному почнуть впливати і на велосипедистів, і на пішоходів, які порушують правила дорожнього руху

Розумію, що власники хочуть продати свої авто і це добре. Але потрібно робити це так, щоб ваші автомобілі не створювали незручностей іншим учасникам дорожнього руху.

 

Тому, будь-ласка… Уже наперед наголошуємо: завтра ми будемо у вас і будемо слідкувати за ситуацією. Поставтеся до цього свідомо і паркуйте автомобілі так, щоб вони не заважали іншим.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень