Поліцейський у неадекваті називався інопланетянином і пропонував понюхати шкарпетки (ВІДЕО)

Не знайшов до чого вчепитися і почалося, - каже потерпілий

На Харківщині патрульний зупинив водія і поводився неадекватно. Спершу грубіянив, потім співав і називався інопланетянином, а далі – запропонував понюхати свої шкарпетки.

Про це Радіо ТРЕК повідомляє із посиланням на «Сьогодні».

Як розповів водій Максим Пороскун, він саме повертався ввечері додому, коли його зупинили патрульні. Їхня машина стояла у темряві на узбіччі.

Максим каже, їхав повільно, адже дорога вкрита ямами. Причину зупинки він так і не зрозумів.

Не пояснив цього і коп, який підійшов. Він став грубіянити, а потім заявив: у машині не горить підсвічування номера. За таке порушення його дійсно оштрафували місяць тому, але на той момент уже все працювало.

Вони пробили по базі машину, був такий штраф. Я відстібнувся, вийшов з машини – подивився. На що вони відповіли: «О, світиться», – розповідає керманич.

Не знайшовши ніяких порушень, за його словами, коп розлютився ще більше.

Можу шкарпетки тобі показати тільки. Більше нічого не можу показати. Вони у мене діряві і брудні. Будеш нюхати їх? – заявив страж порядку.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика 18+

Таку поведінку юристи називають перевищенням повноважень. І закликають водіїв не соромитися телефонувати 102.

Мовляв, відмова поліцейського пояснити причину зупинки або пред'явити службове посвідчення, назвати свою посаду – все це має насторожити.

Після публікації цього запису у мережі до Максима з вибаченнями зателефонував начальник грубіяна. Каже, через поведінку підлеглого від вищого керівництва дісталося і йому.

Начальник відділення і його заступник з превентивної роботи отримали догани. Двоє працівників групи реагування патрульної поліції попереджені про неповну службову відповідність, – розповіла прессекретарка поліції Анна Третьякова.

Скаргу на дії патрульних Максим вирішив не писати. Однак він сподівається, що ця історія буде для них повчальною.

Наші новини у Тelegram. Наш Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень