Поліцейського-хабарника з Рівненщини судитимуть за вимагання сотень доларів

Їх мав заплатити громадянин за повернення автомобіля

На Рівненщині судитимуть заступника начальника підрозділу районного відділення поліції, який одержав 300 дол. США неправомірної вигоди. Прокуратура Рівненської області завершила розслідування заступника начальника підрозділу одного із районних відділень поліції ГУНП в Рівненській області, який вчинив корупційний злочин. Обвинувальний акт вже скерували до суду.

Слідчі прокуратури та процесуальні керівники встановили докази вимагання та одержання капітаном поліції неправомірної вигоди у сумі 300 дол. США. Їх мав заплатити громадянин за повернення йому автомобіля, вилученого у ході розслідування кримінального провадження за фактом дорожньо - транспортної пригоди.

Злочинну діяльність поліцейського викрили в березні 2017 року в результаті спільних дій працівників прокуратури, Управлінь Служби безпеки та внутрішньої безпеки в Рівненській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Поліцейського підозрюють в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаної із вимаганням.

До підозрюваного за клопотанням прокуратури суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. Також працівник поліції нині відсторонений від займаної посади. Міру покарання для нього визначить суд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень