Хотів взяти 300 доларів – тепер заплатить 18 000 гривень

Майже 18 000 гривень штрафу тепер повинен буде сплатити заступник командира взводу батальйону поліції особливого призначення ГУ НП в Львівській області за вимагання хабара в розмірі 300 доларів

Злочинну діяльність викрили у травні працівники прокуратури та Служби безпеки України під час одержання зазначених коштів за вказівкою поліцейського його підлеглим працівником.

Ситуацію коментує заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик:

Доведено, що офіцер поліції під час несення служби при оперативному штабі з питань протидії незаконному видобутку бурштину вчинив замах на одержання 300 доларів США від старателів, які вийшли незаконно видобувати «сонячне» каміння за допомогою мотопомп.

Також, окрім штрафу, правопорушник буде позбавлений права обіймати посади, пов ' язані з виконанням функцій представника влади та здійсненням правоохоронної діяльності строком на 1 рік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень