Поліцейські зустрічатимуть Новий рік під головною ялинкою міста

На період Новорічних та Різдвяних свят правоохоронці Рівненщини будуть працювати у посиленому режимі. У Рівному поліцейські будуть цілодобово контролювати порядок та забезпечувати безпеку біля головної ялинки міста.

Докладніше про роботу правоохоронних органів на свята розкаже прес-офіцер Нацполіції області Марія Юстицька:

Для забезпечення публічної безпеки і порядку на території області буде залучено 285 працівників поліції, у тому числі 55 поліцейських Управління патрульної поліції в Рівненській області. 25 військовослужбовців Нацгвардії та майже 80 членів громадських формувань.

 

Також створено резерв із числа працівників апарату ГУНП, роти поліції особливого призначення та Нацгвардії. Крім того, чергуватимуть 60 автомобільних нарядів поліції та 32 — піших.

До слова, на Рівненщині у період із 31 грудня 2017 року по 08 січня 2018 року заплановано проведення 18 масових заходів та понад 800 богослужінь. Тож правоохоронці звертаються до громадян не забувати про елементарні правила безпеки та поведінки у громадських місцях.

Також спецслужби будуть контролювати ситуацію на дорогах.

Прикметно, що правоохоронці закликають батьків пильнувати за своїми дітьми під час святкування і нагадати їм про правила поводження у будь-яких ситуаціях.

Стежте за нашими новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень