Поліцейські з Рівненщини знищують посіви маку

У рамках спецоперації

За минулі дві доби у Корецькому, Острозькому та Березнівському районах поліцейські виявили у господарствах місцевих мешканців посіви нарковмісних рослин маку загальною кількістю понад 370 рослин.

Загалом з початку операції поліцейські знищили майже 1320 рослин маку та 390 конопель.

Нині слідчі проводять досудове розслідування у дев’яти кримінальних провадженнях за ст. 310 Кримінального ККУ (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Двом особам повідомлено про підозру, ще одне провадження уже скерували до суду.

Поліцейські нагадують, що за незаконний посів або вирощування снодійного маку (100-500 рослин) та конопель (10-50 рослин) передбачена

відповідальність у вигляді штрафу від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 міс, або обмеження волі на строк до 3 років.

Вирощування більш як 500 рослин карається позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень