Поліцейські розшукують безвісти зниклу пенсіонерку

Дочка зниклої жінки щодня приходила до її оселі, відвідувала матір та допомагала по господарству. Ще в неділю ввечері жінка була вдома, однак, наступного ранку матері в оселі не знайшла. Правоохоронці оголосили зниклу у розшук. 65-річна Світлана Василівна Прадош проживає у селі Кунин Здолбунівського району одна. Прикмети: на вигляд 65-70 років, зріст 160-165 см, худорлявої тілобудови, волосся попелястого кольору, обличчя овальне, губи повні, очі сірі.

Була одягнена у футболку салатового кольору, синій сарафан у квадратики різних кольорів, сірі колготи та взута у резинові тапочки блакитного кольору.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо зниклої, повідомляти за номером телефону (096)34-64-157 або 102.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень