Поліцейські Рівненщини поповнили свої ряди вірними українському народові (ФОТО)

Молоді офіцери вже склали присягу

[media=84493] 

Молоді поліцейські, які впродовж трьох місяців проходи навчання на базі вищого професійного училища ДПО, учора, 20 квітня, склали Присягу на вірність українському народові. Вже сьогодні вони приступили до служби у підрозділах поліції Рівненської області.

Відбір поліцейських на посади поліцейських секторів реагування патрульної поліції проходив у сім етапів. Перший — прийом анкет від охочих проходити службу у лавах поліції тривав впродовж місяця з вересня минулого року. Після цього відбувалися практичні етапи відбору, де кандидати доводити свою професійну придатність.

18 осіб, які успішно склали тестування, іспити з фізичної підготовки та пройшли медичне обстеження і співбесіду, розпочали професійне навчання.


Привітати молодих правоохоронців з успішним завершенням навчання завітав начальник відділу професійного навчання ГУ НП в Рівненській області Андрій Шевчук:

Із цього дня розпочинається ваша служба громадянам України. Вашим головним завданням є відповідати довірі і сподіванням суспільства на нову поліцію.

Молоді офіцери приступили до виконання службових обов’язків у Рівненському, Варашівському, Зарічненському, Володимирецькому, Гощанському, Березнівському, Рокитнівському, Дубенському районах області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень