Присяга нових поліцейських у Рівному: 35 ФОТО і коментарі

Сьогодні в обласному центрі 193 поліцейських склали присягу

Ряди нових правоохоронців поповнили юристи, журналісти, підприємці та спортсмени, серед яких 26 жінок і 24 учасники АТО. Усіх їх відібрали із майже п‘яти  тисяч охочих. Очікуваннями від своїх перших днів служби поліцейські поділились із кореспондентом Радіо Трек:

Рівне стало 22-им містом України, де патрульні складали присягу. Крім того, на урочистості завітала і Голова Нацполіції України Хатія Деканоідзе. Далі пряма мова:

– Як я сьогодні казала на присязі, найголовніше те, що вони працюватимуть чесно. Так, можливо вони не досвідчені, можливо є проблеми і помилки, але знаєте, ми будемо розвиватись і, найголовніше, ми не стоїмо на місці, ми розвиваємося.

Між тим, Хатія Деканоідзе повідомила, що сьогодні ввечері разом із керівником поліції Рівненщини Сергієм Князєвим поїде на Сарненщину для проведення робочої наради. Вона нагадала, що кілька тижнів тому була створена спеціальна група з представників національної поліції, яка боротиметься із незаконним видобутком бурштину на Рівненщині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень