Поліція відмовиться від 9 Га землі на місці трагедії у Рівному

Планують вести перемовини з містом про іншу землю

Нацполіція Рівненщини відмовиться від землі в Урочищі Сосонки, що у Рівному.

Нині на балансі обласного управління перебуває 9 гектарів території біля місця трагедії часів Другої світової.

Нині у поліції є значна потреба у житлі, однак правоохоронці вважають неправильним будувати квартири на місці розстрілів євреїв, говорить начальник Нацполіції Рівненщини Олексій Камишанський:

Ми вирішили відмовитися від цієї ділянки. Моя особиста думка та моїх колег, що не можна будувати житло на такому трагічному місці. Натомість ми будемо вести перемовини з міською владою. Проситимемо ділянку в іншій частині міста, згідно з планом розвитку міста. Можна й на околиці. 

Нагадаємо, що на землях урочища «Сосонки» планували збудувати котеджі для правоохоронців. Попередньо поліція домовилася з єврейською громадою щодо території будівництва. 

Олексій Камишанський
Олексій Камишанський

Отримати житло за відповідною програмою нині хочуть три сотні сімей поліцейських. Черга рухається дуже повільно, зауважує Камишанський.

За його словами, нині ГУНП проводить ревізію земель у власності управління, аби віддати їх під будівництво житла. Уже є кілька інвестиційних угод.

До прикладу, будівництво на вулиці Степана Бандери, де квартири отримають 30 сімей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень