Поліція сама шукатиме «закладки»: в Україні запустили чат-бот DrugHunters

«Нежданчик» для наркоторговців

Фото ілюстративне, жанрове. З мережі
Фото ілюстративне, жанрове. З мережі

В Україні запрацював чат-бот від патрульної поліції, який викриватиме збут наркотиків по всій країні. Він називається DrugHunters (Мисливці за наркотиками), повідомляє патрульна поліція Рівненської області.

https://t.me/drughunters_ukraine_bot - офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram.

За його допомогою можна анонімно – всього у декілька кліків – повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників.

Скористатись чат-ботом можуть усі громадяни у тих містах, де працює патрульна поліція.

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму у своєму Telegram і розпочати діалог.

Після старту розмови треба вказати такі деталі:

  • населений пункт;
  • адресу, за якою побачили потенційного зловмисника;
  • опис місця, де на думку заявника може бути закладка (труби, клумба, лавочка тощо).

А для того, щоб правоохоронці швидше виявили закладку, надішліть геолокацію й додайте фото/відеоматеріали, - кажуть патрульні.

Після отримання повідомлення про знахідку або ймовірного закладника, патрульні виїжджатимуть на місце і перевірятимуть інформацію.

У поліції нагадують: за незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення та пересилання наркотичних засобів – у залежності від обсягів та наявності мети збуту – може настати як адміністративна (штраф, громадські роботи чи адміністративний арешт), так і кримінальна відповідальність (штраф, виправні роботи, арешт, обмеження чи навіть позбавлення волі).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень