Поліція розшукує чотирьох жителів Рівненщини, які переховуються від слідства

Серед них є шахрайка

Поліція почадла розшук

Співробітники відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області розшукують чотирьох підозрюваних, які ухиляються від органів досудового розслідування.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини, 40-річну Наталію Чучман, жительку Радивилова, підозрюють у несанкціонованих діях з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах, підробці платіжних документів, вчинених повторно та у великих розмірах привласненні та розтраті майна.

51-річного Вадима Шевчука, жителя міста Вараш, підозрюють у вчиненні незаконних дій із документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, несанкціонованих діях з інформацією, яка оброблюється в комп'ютерах, автоматизованих системах, комп'ютерних мережах, у привласненні, розтраті майна за попередньою змовою.

45-річну Олену Шевчук, жительку Вараша, підозрюють у скоєні несанкціонованих дій з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах, незаконних діях з документами на переказ, платіжними картками, привласненні, розтраті або заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем.

39-річну Ірину Столярчук з Костополя підозрюють у шахрайстві, вчиненого в особливо великих розмірах або організованою групою.

Якщо Вам відома будь-яка інформація про можливе місцеперебування розшукуваних, повідомте про це до поліції за номером телефону 096 445 33 66 або на спецлінію 102.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень