Поліція не віддає лайно для експериментів священнику з Рівненщини. Це - речовий доказ

У Києві воно уже два роки. Зберігається у відділку поліції

Ліворуч - пан Полюхович. Праворуч - речдоки та ноги кур'єра.
Ліворуч - пан Полюхович. Праворуч - речдоки та ноги кур'єра.

У 2019 році у Києві відбувався ЛГБТ-парад. Неподалік на острові Жуків поліція затримала групу молодиків, які зливали у презервативи та бочки відходи з біотуалетів.

Виглядає все так, наче молодики збиралися таким чином висловити занепокоєння парадом. Принаймні поліція затримала їх, підозрюючи у злому умислі. 

Фото Цензор. Нет. На фото матеріали для експертів і ноги одного з кур'єрів, який притомився чи зомлів від запахів, або ж його затримала поліція. Лишається лише припускати.
Фото Цензор. Нет. На фото матеріали для експертів і ноги одного з кур'єрів, який притомився чи зомлів від запахів, або ж його затримала поліція. Лишається лише припускати.

Як згодом з`ясувалося, злого умислу не було. Одним з організаторів зливу відходів у презервативи та бочки стала духовна людина з Рівненщини. Священник церкви «Нове життя» Анатолій Полюхович запевнив Радіо Трек, що лайно заготовляли для його особистих потреб.

Експерименту з удобрюванням городів. Мовляв, він фермер, а біотуалетів з добривами в його Зарічному – немає. Зате є у Рівному. Але так уже сталося, що суто випадково машина, яка може доставити бажану Полюховичем речовину до Зарічного, опинилася у Києві. Там 8 хлопців із Зарічного зливали екскременти в дитячі кульки, а не презервативи. Заготовляли добриво. А паралельно вирішили ще мирно попротестувати проти параду. 

Тож священник переконує, що «гостинці» зі столиці молодики-помічники везли на його фермерське господарство в обділене біотуалетами Зарічне.

На жаль, віз і досі там. Точніше лайно досі перебуває у Києві в презервативах і бочках. Воно стоїть у відділку поліції як речовий доказ, доки триває слідство, пише видання «Лівий берег». Нині кримінальне провадження передали до суду.

Тож невідомо, чи отримає Анатолій Полюхович:

  • 15 пакетів з презервативами з речовиною мутнуватно-жовтого кольору з різким запахом;
  • три пластикові бочки ємністю 55 літри з речовиною мутнуватно-жовтого кольору з різким запахом;
  • 2 оприскувачі ємністю 5 літрів з речовиною мутнуватно жовтого кольору з різким запахом.

Під час досудового розслідування та до моменту дозволу судом утилізувати ці речові докази заборонено, вони зберігаються у Голосіївському управлінні поліції. 

Як пише «LB», в поліції у 2019 році повідомляли, що на акцію проти Маршу рівності в Києві планували пронести 200 наповнених екскрементами презервативів, щоб закидати ними учасників Маршу і співробітників поліції. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень