Поліцейський на «блясі» BMW пішов на обгін і перекинувся: деталі ДТП біля Рівного (ФОТО/ВІДЕО)

Троє осіб травмувалися

Близько 11 години 4 вересня сталася ДТП неподалік села Лідаво у Рівненському районі. Легковик влетів у соняшникове поле і перекинувся, про це ми писали тут: 

У соняшниковому полі біля Рівного перекинувся легковик (ВІДЕО)

https://www.instagram.com/p/CTZRPR-AJKT/

Попередньо встановлено, що 26-річний водій автомобіля BMW на іноземній реєстрації, працівник Управління патрульної поліції в Рівненській області, під час здійснення маневру обгону допустив зіткнення з автомобілем Peugeot і перекинувся.

Водія BMW, жителя села Верхів, та двох пасажирів: 36-річну жительку села Здовбиця та 25-річного жителя Острога госпіталізували до Рівненської міської лікарні.

Обставини ДТП встановлюють слідчими ДБР. Попередньо, водій BMW — тверезий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень