ВІСКІ: що пив перед ДТП «слуга народу» Трухін, через якого десятки ЗМІ познімали свої матеріали? (ФОТО)

Скандал через США

Олександр Трухін -- ліворуч та на місці ДТП (колаж -- наш)

ДТП за участю знакового представника партії «Слуга народу» набирає дедалі більшого розголосу. Не так через саму ДТП, як через те, що відбувається довкола неї та її призвідника – Олександра Трухіна.

Нагадаємо, 23 серпня у Дарницькому районі Києва трапилася ДТП, в якій постраждали шість осіб, серед них – двоє дітей та голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі.

Голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі після ДТП

Ця подія одразу набула доволі широкого розголосу.

ДТП та реакція ЗМІ

Припускалося, що нардеп від «СН» перебував за кермом у стані певного алкогольного сп’яніння.

При цьому його автомобіль Audi зіткнувся з автомобілем Ford, у якому був Лучі. Після чого Форд ще й наїхав на автомобіль Daewoo (де було двоє дітей).

ДТП та й ДТП. Принаймні ніхто не загинув.

Однак, парадокс у тому, що повідомлення про цю автотрощу спочатку з’явилися у цілій низці провідних ЗМІ, а потім – зі шпальт цих електронних видань – зникли.

Факт реально безпрецедентний саме через величезну кількість видань, що їх переконали, змусили чи «купили», аби вони познімали свої публікації про ДТП ім. Трухіна.

Відео, яке, начебто, намагалися вилучити з соцмереж та сайтів

Нині ж до вашої уваги матеріал з сайту «Прямий», який розкручує всю цю ситуацію з Трухіним.

Очевидно, що за «Прямим» стоїть особисто Порошенко та його партія «ЄС»: їх мотив – не допустити візиту Зеленського до США, або максимально його «змазати».

Трухін і США

Александр Трухин
Олександр Трухін

Трухін, за твердженням «Прямого», є членом офіційної делегації, яка має вилетіти разом із Зеленським на зустріч до Байдена.

Зустріч, яка має відбутися тепер уже 1 вересня, і через яку, вірогідно, Трухін і намагається загасити інформаційний скандал довкола ДТП за його участі.

«Прямий» цьому усіляко заважає і публікує сьогодні матеріал видання «Полтавщина», адже саме з Полтави й рухався Трухін, коли потрапив у свою настільки недоречну ДТП.

«Полтавський Інсайд»

Народний депутат від партії «Слуга народу» Олександр Трухін перед тим, як вчинити автотрощу, пив алкогольні напої з керівництвом Полтавської області. Про це повідомляє інтернет-видання «Полтавщина». 

Видання стверджує, що з’ясувало нові обставини, які передували цій ДТП і мають стати предметом ретельного розслідування з боку правоохоронців.

Так, вранці 23 серпня нардеп Трухін, який є головою обласного осередку партії «Слуга народу», брав участь в урочистому відкритті найвищої щогли з Державним прапором у Полтаві.

Офіційна церемонія. Трухін -- другий зліва. Фото "Полтавщина"

Після завершення урочистостей народний депутат Трухін разом з головою ОДА Синєгубовим та головою облради Біленьким приблизно з 11:00 до 12:00 обідали в полтавському ресторані «Лілея».

 

Народний депутат Трухін, начебто, пив тут віскі. На зауваження присутніх, що йому ж сідати за кермо, нардеп, нібито, віджартувався, що наші закони мають суворе покарання, але вони необов’язкові для виконання.

 

Мовляв, з цими словами Трухін і випив на рівні з полтавцями за Україну та її Прапор, а потім сів за кермо автомобіля Audi та поїхав у напрямку Києва.

Фото "Полтавщина"

Вже о 15:45 народний депутат Трухін на в’їзді до Києва допустив зіткнення з автомобілем Форд.

Серед травмованих у ДТП - голова Комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі, його помічник Роман Лишень та водій.

Автомобіль стояв на перехресті, зупинившись на червоне світло світлофора. І в цей момент у нього врізався автомобіль Трухіна.

 

Форд відкинуло на Daewoo. У результаті ДТП шестеро осіб, серед яких голова Комітету арбітрів Лучі, а також двоє дітей з Daewoo, були травмовані. Сам Трухін неушкоджений.

«НАВІЩО?»

Очевидно, що в цій ситуації є кілька запитань, які потребують відповіді, але головне: «Навіщо»?

Навіщо Трухін сам привернув увагу до своєї ДТП, яка трапилася ще аж 23 серпня, тим, що почав масово просити ЗМІ про видалення своїх публікацій?

Невже він не розумів, чим це закінчиться?... Видно, не розумів.

«Радіо Свобода» подає перелік із 30 посилань на публікації провідних видань про ДТП за участю Трухіна, які пізніше свої публікації видалили.

Ось вони:
Футбол 24
UA-FootballIsportMeta-Ratings1927.kiev.uaДинамо Киев от ШурикаУНІАНSport.uaFootball.uaСегодняАнтикорГлавкомУНН
Аргументы и ФактыComments.uaDepo.ua, ВестиФактыТСНОбозревательТелеграфГордонКомсомольская правда в УкраинеФразаАргумент, NewsWeekВести-UABigmirУкраїнські новиниГолос.UAГлавкРезонансСудебно-юридическая газета.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень