Полетіли голови: На Рівненщині звільнили усіх керівників лісгоспів (ФОТО)

Риба гниє з голови?

Усіх керівників лісгоспів Рівненщини звільнять. Про кадрові чистки повідомив гендиректор держпідприємства «Ліси України» Юрій Болоховець. У лісовій структурі Рівненщини планують повністю оновити кадровий склад керівництва.

Для цього проведуть відкритий конкурс.

Деталі про вимоги та участь у конкурсі на посаду нових керівників лісових господарств області найближчим часом опублікують на сайті підприємства.

Зокрема, Юрій Болоховець опублікував такий допис у Фейсбуці:

- Як і обіцяв минулого тижня, у лісовій галузі почались кадрові чистки. Сьогодні прийняли рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій.

 

Проблеми у регіоні хронічні, а зв’язки — надато глибокі, тому маємо повністю оновити кадровий склад місцевого керівництва.

 

Позиція ДП «Ліси України» принципова, покладаємо велику надію, що правоохоронці та судді завершать розпочату нами роботу, справи завершаться реальними вироками, а не потихеньку прикриються, як це іноді буває.

 

Нові керівники лісових господарств будуть визначені на відкритому кадровому конкурсі. Оголошення невдовзі з’явиться на сайті ДП «Ліси України».

Нагадаємо, на вихідних стало відомо, що у заступника голови Поліського офісу Віталія Суховича виявили незадекларовані статки у великих розмірах. Під час обшуків у нього вдома та у робочому кабінеті виявили близько 4 млн доларів готівкою.

Про це ми писали тут:

4 мільйони доларів та злитки золота: ДБР затримали депутата Рівненської обласної ради 

 

Депутата рівненської облради, який незаконно збагатився на мільйони доларів, взяли під варту

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень