Поки жінка була на карантині, медики прийшли до неї додому та вбили її собаку (ВІДЕО 18+)

У собаки не був підтверджений коронавірус

У Китаї медики прийшли додому до жінки, поки її не було вдома, та вбили її собаку.

Власниця тварини, мешканка Шанжао у провінції Цзянсі, розповіла, що того дня їй наказали ізолюватися на карантин у сусідньому готелі, бо у житловому комплексі виявили випадок коронавірусу, пише The Washington Post.

У будинку збиралися провести дезінфекцію. За словами жінки, їй не дозволили взяти з собою на карантин її коргі, проте запевнили, що собака не постраждає, якщо під час дезінфекції буде прив'язаний.

Як повідомляє NBC News, інцидент зняла домашня камера спостереження.

На кадрах видно, як у квартирі двоє медичних працівників у захисних костюмах б'ють коргі по голові палицею, схожою на металевий лом.

 

Потім собака тікає до іншої кімнати, а коли медики виходять з тієї кімнати, один із них уже тримає в руках жовтий пластиковий пакет з чимось всередині, схожим на тіло тварини.

Відео стало вірусним у китайській соцмережі Weibo, куди його виклала, як вважається, сама хазяйка коргі. 

Обережно! Відео містить сцену жорстокості.

ЗМІ спробувала зв'язатися з власницею собаки через особисті повідомлення, але та не відповідає. В одному з постів вона також повідомила, що отримала анонімну загрозу видалити ролик.

За словами місцевої влади, медиків відправили для дезінфекції житлового будинку в рамках зусиль міста з боротьби з пандемією на тлі зростання кількості випадків зараження варіантом «Дельта». 

Сама подія викликала хвилю обурення в соціальних мережах.

— Якщо дії уряду Цзянсі будуть настільки недбалими та покривальними, будь-хто, хто піклується про своїх вихованців, опиниться в небезпеці. Хто наважиться допомагати таким заходам з профілактики епідемії? - запитав інший користувач.

Персонал, відповідальний за вбивство, вже піддали дисциплінарним стягненням, а перед власницею вибачилися.

— У собаки ж навіть не підтвердився коронавірус. Вони просто забили її до смерті. Як вони можуть бути такими жорстокими? - написав один з користувачів.

За даними Американської ветеринарної медичної асоціації, наукових доказів того, що домашні тварини можуть інфікувати людей COVID-19, немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень