«А що тут такого?»: у сусідній області іноземці посеред парку зарізали та засмажили козеня (ФОТО 18+)

«Значить, свиню різати українцям - то нормально, а козу - гріхоподібне правопорушення?» ©

У Львові біля парку «Знесіння» група з чотирьох іноземців зарізала козу просто на вулиці та смажила її на вогнищі. Їм загрожує адміністративна або кримінальна відповідальність.

Інцидент стався вдень у середу, 18 серпня. Про це відзвітувала пресслужба Патрульної поліції Львівської області на сторінці в Facebook, показавши також фотографії з місця правопорушення.

У парк патрульні приїхали після повідомлення очевидця. Він повідомив копів, що бачив, як іноземці готувалися до вбивства тварини.

 

Вони хотіли зарізати козу і повели її в зарості біля кладовища. За словами заявника, у руках у чоловіків були ножі.

Патрульні негайно прибули на місце події. Обстеживши прилеглу територію, поліцейські виявили чотирьох громадян, які смажили на відкритому вогні козу.

Особи вказаних фігурантів встановлені: це іноземні громадяни віком 24, 26, 30 і 34 роки.

Чоловіки пояснили, що козу вони купили в селі поблизу Львова для власного споживання. Обставини належить з'ясувати слідчим.

У випадку з кримінальним кодексом санкція передбачає до шести місяців арешту або до трьох років обмеження волі.

У випадку з Кодексом про адміністративні правопорушення – накладення штрафу від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Натомість у коментарях під дописом Національної поліції Львівщини частина людей не вбачає у діях іноземців жорстокості, мовляв, українці теж їдять свійських тварин:

Ілля Кротенко

Дивні якісь коменти. Як українці в домашніх господарствах ріжуть тварин - нормально. Як іноземці зарізали - бидло, варвари, депортувати тощо.

 

Олексій Панич

Панове, ви там подуріли чи що?

Зарізати свійську тварину, яку загалом і призначено для споживання (не лише її молока, а й її м'яса) - відколи це стало злочином?

 

Tetiana Altin

Жорстоке поводження з твариною, яку спеціально розводять для отримання м'яса  у нас що вегетаріанська країна, відколи? 

 

Мирослав Ганущак

Дуже прикольно кричати «варвари» в країні, де досі топлять кошенят

У поліції назвали дві статті, за якими порушникам може загрожувати відповідальність: ч. 3 ст. 299 КК або ж ч. 2 ст. 89 КпАП. В обох випадках йдеться про жорстоке поводження з тваринами, скоєне групою осіб.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень