Показали, як триває будівництво рівненської об’їзної у напрямку Луцька (ВІДЕО)

Над проєктом працює 32 машини спецтехніки

Відео будівництва Північної об’їзної Рівного опублікували на сторінці «Велике будівництво» у Facebook. 32 машини спецтехніки працюють над будівництвом Північної об’їзної міста Рівне.

 

Нова магістраль дозволить звільнити обласний центр від транзитних автомобілів, що прямують трасj. М-06 з Житомира та Києва у напрямку Луцька та КПП Устилуг – по трасі Н-22, повідомляє Рівненська ОДА.

Нині працюють над першою чергою Великого дорожнього будівництва, повідомляють у Службі автодоріг у Рівненській області.

 

Дорожники виконують підготовчі роботи 6-кілометрової ділянки дороги.

 

Із стабілізацією погоди підрядник нарощуватиме темпи.

 

Далі планується реконструкція 4-кілометрової ділянки в селі Хотин до Рівнеазоту і ще поточний ремонт дороги від Рівнеазоту до траси Н-22.

Будівництво Північної об'їзної дороги дасть змогу не лише розвантажити вулиці обласного центру Рівненщини, а й зберегти від руйнування покриття вулиць.

Новий автошлях також сприятиме підвищенню безпеки руху, поліпшенню екологічної ситуації в місті та розвитку міста Рівного як важливого транспортного вузла.

На сьогодні Велике дорожнє будівництво триває у 22 областях на 150 об’єктах. У 2020 році Укравтодор планує оновити більш як 4 000 км доріг державного значення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень