Поїзд з Рівненщини до польського Хелма змінить розклад руху

І не курсуватиме по понеділках

Це поїзд №751/752 «Здолбунів-Хелм». На цьому маршруті працює рейковий автобус РА 630001. Він  з травня до середини грудня не курсуватиме по понеділках, за винятком 17 червня, 26 серпня, 14 жовтня та 11 листопада.

Прес-секретар Львівської залізниці Андрій Везденко пояснив це так:

Це пов’язано з необхідністю проведення у зазначені дні планових робіт із поточного ремонту рухомого складу рейкового автобуса.

До речі, за словами Андрія Везденка, з початку року в середньому заселеність цього поїзда, який налічує 186 посадкових місць, становить близько 50% у напрямку Здолбунів-Хелм та близько 17% - у зворотному напрямку.

Нагадаємо, що поїзд Здолбунів-Хелм запровадили у 2017 році. Ним зі Золбунова до полського Хелма можна добратися за 5 годин.  А вже через рік рейковий автобус з цього маршруту знімали і заміняли його на автобус меншої місткості, бо його поруйнували контрабандисти. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень