Погода в Україні влітку принесе пекельну спеку і засуху: синоптик оновив прогноз

Прогноз на три місяці

Буде спекотна і посушлива погода.

Такий не дуже обнадійливий прогноз дав народний синоптик Леонід Горбань.

Синоптик пояснив, що в червні сонце підніметься вище над горизонтом і низька його активність нівелюється. Це дозволяє говорити, що вже перший місяць літа буде досить спекотним.

До 20 червня температура повітря буде 26-28 градусів, а в останню декаду місяця можливі 31-34 градуси спеки. Опадів у червні буде достатньо, а от пізніше ситуація з кількістю вологи погіршиться.

Липень також буде спекотним, але кількість опадів зменшиться. Перша декада буде з показниками +27...+32 градусів. З 12 по 15 число стане прохолодніше. А потім - з 16 по 23 липня - повернеться літня спека до +28...+30. До кінця місяця буде не так спекотно (+24...+26).

Опади у липні очікуються на початку місяця і в третій декаді. Середина липня буде посушливою.

А ось серпень буде дійсно спекотним і сухим. Більшу частину місяця буде стояти сильна спека. З 7 по 18 число очікується +30...+33 градуси. А ось в кінці місяця навпаки прийде різке похолодання до +20...+22 градусів.

Дощі будуть хоч і частими, але дуже мізерними. За місяць випаде не більше 15-22 міліметрів - це практично нічого, – розповів синоптик.

За повідомленням РБК-Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень