Поганий знак: В які дні тижня краще не влаштовуватися на роботу

Прикмети не рекомендують

Пошук роботи – серйозне завдання, яке дехто ставить перед собою багато разів. Хтось знайшов роботу своєї мрії і зупинився, а хтось – змінює роботу часто. На результат співбесіди впливає не лише рівень знань та вмінь кандидата, а й фаза Місяця, місячна доба чи магнітні бурі. Іноді невдачі з роботою пов’язані з тим, що співбесіда відбулася у несприятливий день.

Понеділок

Понеділок – найважчий день у тижні, так часто кажуть люди. Але виявляться – дарма. У понеділок велика ймовірність того, що в професійній сфері відбудуться зміни на краще. А це означає, що отримати відмову у працевлаштуванні не доведеться.

Вівторок

Шукати нову роботу в цей день не варто. Якщо все ж зустріч призначена на цей день, езотерики радять одягнути щось червоне. Це підвищить її шанси на успіх.

Середа

Працевлаштуватися в цей день дуже просто. Людина без проблем пройде будь-яку співбесіду і сподобається тому, хто її проводитиме. Цього дня варто приходити на зустріч у стриманому одязі, але й не у «вчительському мундирі».

Четвер

Це день теж вважається сприятливим для співбесіди з майбутнім керівником. У четвер можна надягати будь-який одяг, оскільки на успіх це ніяк не вплине. Важливо лише під час співбесіди зробити акцент на своїй кваліфікації, на отриманій освіті. Тоді роботу точно вдасться отримати.

П'ятниця

Не можна сказати, що працевлаштуватися в цей день нереально. Але в п'ятницю, щоб співбесіда пройшла добре, зовнішній вигляд потрібно довести до досконалості. Дамам варто піти в салон краси, привести себе в порядок. Чоловікам, можливо, доведеться купити нову сорочку або піджак.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень