Подвійне переселення: мешканців Сходу чекають на Рівненщині

Чи вистачить всім місця?

Готуючись до нового навчального року, на Рівненщині активно проводять переселення переселенців. Адже за умови відновлення очного навчання, приміщення шкіл треба вивільнити від ВПО. Нагадаємо, у 46 закладах освіти проживали близько 3 тисяч осіб. Наразі з понад 30 закладів людей розселили  у приватному секторі  та місцях компактного проживання, не пов’язаних з закладами освіти.

Водночас керівники ВНЗ Рівненщини запевнили, що з гуртожитків нікого не виселятимуть і місця вистачить і студентам, і переселенцям.

Це підтвердила й директор Національної соціальної сервісної служби області Юлія Шигорева. Вона уточнила, що комбіноване проживання у гуртожитках ВНЗ допустиме.

А в деяких випадках проживання студентів можуть оптимізувати таким чином, аби в одному корпусі проживали студенти різних вишів, а у вивільнений гуртожиток поселять вимушених переселенців.

До слова, із початком опалювального сезону в уряді прогнозують нову хвилю переселення, оскільки у зоні бойових дій неможливо відновити газопостачання та забезпечити подачу тепла. На Рівненщині готові й до такого розвитку подій, і в разі потреби поселять 20 тисяч осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень