Подружжя знімало в порно 3-річну доньку й поширювало ролики в інтернеті

Також публікували знімки дитини

У Дніпропетровській області судитимуть батьків, які знімали відео порнографічного характеру за участі своєї 3-річної доньки.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

38-річний чоловік, мешканець Вільногірська, та його дружина для виготовлення відеопродукції порнографічного характеру вчинили розпусні дії щодо власної 3-річної доньки. Вони знімали це на камеру, після чого розміщували фото та відео дитини в інтернеті, - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку правоохоронці вдома у подружжя виявили 9 пакетиків канабісу, які чоловік придбав для себе. Через це йому також інкримінують незаконне придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо подружжя за розбещення малолітньої дитини, а також виготовлення та розповсюдження відеопродукції, що містить дитячу порнографію, - вказується у повідомлені.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень