Подружжя поховали в один день: дружина священника збила на смерть вдову військового (КАДРИ 18+)

Трагедія сталася просто біля храму, куди приїхала домовлятися про похорон чоловіка

На Полтавщині в селі Кустолово-Суходілка в один день поховали подружжя – 52-річного Віктора та 48-річну Світлану Григоренків. Віктор був військовим, загинув 5 вересня на Сумському напрямку. А ось Світлана трагічно загинула через два дні біля церкви, куди приїхала з родичкою домовлятися про похорон чоловіка.

Її збила та переїхала своєю машиною дружина священника.

У селі Кустолово-Суходілка Михайлівської територіальної громади Полтавської області про трагедію воліють не розповідати. Хоча похорон 9 вересня був одним із найтрагічніших за весь час. Подружжя Світлану та Віктора Григоренків довелося проводжати в останню путь двом дітям, Сергію та Анастасії.

Приїхала до церкви та загинула

7 вересня Світлана разом із родичкою поїхала до селища Машівка, там розташований єдиний храм – Миколаївська церква (ПЦУ). Жінка, мабуть, хотіла домовитися зі священником про відспівування чоловіка. А потім вони з родичкою стояли під деревом біля церкви.

У цей час під'їхала біла машина, яка, не зупиняючись, збила двох жінок. Кадри відео моторошно дивитися: авто буквально «підминає» під себе жінок, потім дає задній хід і колесом знову переїжджає тіло, а потім розвертає колеса та їде вперед по нещасній жінці.

ВІДЕО 18+

За кермом автомобіля сиділа 52-річна дружина священника, матінка Валентина Ч. У поліції кажуть, що вона була твереза. Судячи з даних відкритих джерел, жінка має ФОП, основною діяльністю якого є роздрібна торгівля з лотків на ринках.

Говорять, вона займається при церкві лавкою, де продають різні церковні товари. У матінки та священника є дорослі діти й навіть онуки.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Винному загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Суд обрав матінці нічний домашній арешт на 60 діб.

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень