Подорожуй Рівненщиною. Область презентувала свій потенціал у столиці

На міжнародній туристичній виставці

«Рівненщина туристична» презентувала свої різновиди подорожей для 23 країн світу. Романтичний, оздоровчий, історичний та пригодницький. Такі види туризму Рівненщина представила на міжнародній туристичній виставці «Україна – подорожі та туризм / UITT-2019».

Виставка є наймасштабнішою в Україні, з неї традиційно розпочинається туристичний сезон. Цього року понад 300 компаній з 23 країн світу та 39 міст і регіонів України зібралися в Києві, аби обмінятися інформацією про туристичні новинки, визначити основні туристичні напрямки сезону та сформувати туристичні пропозиції.

Цього року  ми робили ставку на створення живих вражень за допомогою інтерактиву. В рамках співпраці з Google, за допомогою сучасного Travel box, відвідувачі могли здійснити інтерактивні подорожі до Тунелю кохання та Тараканівського форту, - розповіла заступник начальник управління культури і туризму Рівненської ОДА Ярослава Гаврилова.

Як і раніше, найпривабливішим туристичним об’єктом України став Тунель кохання.

Селфі з 3D-фотозони «Тунель кохання» стало справжнім «must have»-елементом міжнародної виставки. Романтичне місце розвиває свою інфраструктуру. В цьому сезоні закохані пари зможуть одружитися в Тунелі кохання в романтичному павільйоні-пероні. 

Також на обласному стенді були представлені Корецький та Острозький інформаційні туристичні офіси з новими пропозиціями. Дубенський історико-культурний заповідник презентував нічну екскурсію, яка вважається найкращою в Європі.

Оздоровчий туризм був представлений санаторієм «Червона калина».   

Також була анонсована вже традиційна для Рівненщини гра-квест «На власні очі», яка цього сезону охопить уже 44 об’єкти.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень