Подобаються всім: 7 парфумів, які найкраще продаються у світі

Вони стали культовими

Chanel №5

Ернест Бо створив парфум на прохання Коко Шанель. Це штучний жіночий аромат, який пахне жінкою. На той час це був прорив в парфумерному мистецтві. Відтоді Chanel №5 знають усі.

Miss Dior

Аромат 1947 року, але відтоді його змінювали вже 32 рази. Справжній успіх прийшов у 2018 році після рекламної компанії з Наталі Портман під пісню Sia «Chandelier».   

Black Opium від Yves Saint Laurent

Запах чорної кави з какао та нотками апельсина, жасмину та ванілі робить його східним та гурманським.

Dior J’adore

Культовим парфум став завдяки Шарліз Терон. Парфумер порівнює композицію з ароматом квітки, якої не існує, він дуже загадковий. 

Flora Gorgeous Gardenia від Gucci

Аромат перевипускали двічі, зараз її головний герой - містична гарденія, з нотами персика та жасмину. Обличчям аромату стала Майлі Сайрус.

Lost Cherry від Tom Ford

Його легко впізнати за явним запахом вишні з додатками жасмину та кориці. Сам Том Форд казав, що це запах вишні, яку хочеться з'їсти.

Bibliotheque від Byredo

Олівія Джакобетті хотіла створити атмосферу тепла та затишку, натхненна запахом дитячих книжок, фруктів та квітів. Вважають, що аромат здатен зупинити бурхливий світ навколо. 

Джерело: Marie Claire

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень