Поділу за рівнями споживання більше не буде? Нацкомісія назвала остаточне рішення щодо тарифу на світло

А от з датою впровадження нових цін – сюрприз

Новий тариф  не передбачатиме поділ споживачів за групами за кількістю спожитих кіловатів.

Найбільш прогнозованою ціною називаю - 2,8 грн за 1 кВт-год незалежно від споживання.

НКРЕКП офіційно внесла пропозиції щодо визначення з 1 червня 2023 року єдиного тарифу на електроенергію для побутових споживачів на рівні 2,88 грн/кВт-год (із ПДВ) у рамках першого етапу корекції цін. Такий тариф зазначено у листі до Міненерго за підписом в. о. голови регулятора Руслана Кайдаша.

Підняття тарифів з 1 червня уже обговорили з Секретаріатом Енергетичного співтовариства. Тобто тарифи можуть затвердити найближчими днями. Втім, у парламенті вважають, що підняття цін можуть відтермінувати ще на місяць.

Передбачається, що тариф буде встановлений єдиний – 2,8 грн за кВт для всіх споживачів. Однак моє відчуття, що підвищення тарифу буде відтерміновано ще на місяць, що говорить про те, що уряд ставиться з розумінням і намагається забезпечити максимально плавний перехід на нові умови користування послугою, – пояснює заступник голови парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, нардеп Олег Семінський.

Джерело: Інтерфакс, Обозреватель

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень