Хто має мільйон у податковій Рівного: імена та найцікавіші декларації

Саме таку інформацію отримав під час проведення дослідження Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики та Міжнародний фонд «Відродження». Стало відомо багато цікавих подробиць з декларації рівненських високопосадовців

Зокрема, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко недобросовісно заповнює свої декларації. Адже документ на посаді секретаря міської ради та той же документ, тільки на посаді голови ОДА, заповнений різними почерками. Також Олексій Муляренко має зареєстрованих 5 автомобілів і є в списку мільйонерів, адже має сукупний дохід членів сім’ї понад 1 мільйон 150 тисяч гривень.

Також в список мільйонерів потрапили й начальник ГУ ДФСУ в Рівненській області Дмитро Зайцев та суддя господарського суду Рівненської області Вадим Торчинюк з доходами в 1 338 325 та 1 039 779 гривень відповідно.

Найбільшим вкладом в банку може похизуватися заступник міського голови Сергій Васильчук – 5 294 338 гривень в нього та сім’ї.

Сам міський голова Володимир Хомко є власником трьох немаленьких земельних ділянок, сукупною площею понад 72 тисячі квадратних метрів.

Також серед посадовців виявилося й багато безхатченків. Зокрема, не зареєстровано жодної нерухомості в заступника начальника ГУ НП у Рівненській області Олександра Панасюка та заступника начальника ГУ ДФС у Рівненській області Оксани Слесарчук.

Власниками найбільших статків серед службовців є працівники ДФС, прокуратури та Головного Управління поліції. Проте, останні представники в Рівненській області на запит активістів щодо декларацій відповіли досить цікаво, розповідає експерт з антикорупційної політики Анатолій Стоян:

Головне Управління поліції в Рівненській області відповіло в цікавий спосіб, що ми не можемо, на жаль, надати таку інформацію, надати копії декларацій або відомості зазначених декларацій тому, що вони є з обмеженим доступом, тобто «до побачення».

Також активіст зазначив, що, на жаль, станом на зараз в Україні дуже гальмується процес боротьби з корупцією. Хоча є позитивна тенденція: в рейтингу запобігання корупції Україна за останні роки вийшла зі 144 на 130 місце серед 162 країн світу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень