Почнеться нова ера: старець-віщун назвав рік, коли переможе Україна

За його словами, у тих, хто розпочав війну, земля затремтить під ногами

Українцям пророкують, що наступний рік стане часом перемоги й миру, початком нової ери. Про це йдеться у прогнозі старця-віщуна Германа.

За його словами, земля затремтить під ногами у тих, хто розпочав війну, однак після цього настане мир.

- З'явиться зоря, що освітить шлях до миру у цьому році, після болю та випробувань прийде час, коли мечі опустяться, а серця наповняться миром.

 

Україна - земля відважних і непохитних, де кожен камінь пройнятий духом Свободи. Підніметься з попелу війни народ, що витримав випробування вогнем, знайде силу у своїй єдності, і воскресла, вона знову злетить вище і міцніше, ніж будь-коли.

 

Серед руїн та згарищ зі сльозами на обличчях люди зберуться разом, згадуючи минуле, - зауважує він.

Старець вважає, що найближчого року для українців почнеться нова ера, народ, який об'єднало лихо, оживе після війни.

- Час перемоги і миру настане для України у 2024 році - цей рік стане початком нової ери. У нову епоху, що розпочнеться після 2024 року, Україна відкриє Новий Розділ своєї історії, це буде час коли творчість та інновації сплетуться з глибокими традиціями та культурними коріннями.

 

Народ, що пройшов крізь випробування вогнем війни, відкриє в собі невичерпне джерело творчої енергії у мистецтві та літературі, - наголосив він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень