Почесним громадянином Костополя цьогоріч став лікар, який рятував людей від COVID-19

Це звання присвоюють одній людині один раз на рік

Андрій Лукашевич. Фото з ФБ

У 2021 році звання «Почесний громадянин міста Костопіль» одержав 45-річний завідувач терапевтичного відділення Костопільської центральної районної лікарні Андрій Лукашевич. Він завідував відділенням й лікував хворих з коронавірусом, коли райлікарня приймала лише таких хворих. Зараз лікарня працює у звичному режимі.

Звання «Почесний громадянин міста Костопіль» Андрієві Лукашевичу буде вручено 12 липня на урочистому заході з нагоди Дня міста. Відзнаку «За вагомий внесок у розвиток міста і громади», яку також вручають один раз на рік, одержить директор Костопільського будинку школярів та юнацтва Зінаїда Дітлашок.

Буде відзначено також найстарішого мешканця громади, 95-річного Адама Радчука, який є ветераном Другої світової війни, а також і батьків наймолодшого мешканця, який народиться цього дня.

Одержать відзнаки батьки найбільш багатодітної родини громади Світлана та Богдан Скоцькі, котрі виховують 14 дітей, а також шестеро випускників шкіл громади, які одержали найвищі бали на ЗНО-2021.

Петро Сергійович та Надія Микитівна Коза - подружжя лікарів, яке у шлюбі уже понад 60 років. Вони отримають відзнаку від громади та подарунок. Привітають також і молодят, які тільки-но ступають на рушничок щастя, - повідомляє Костопільська міська рада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень