«Почерпнути благодаті»: кличуть на Водохреще до села з унікальною назвою Святе

Чин Великого Йорданського освячення води очолить Владика Іларіон

19 січня 2022 р., Богоявлення. Хрещення Господнє. Святкові богослужіння та освячення води пройдуть в усіх храмах Рівного та Рівненщини.

Проте, ви маєте нагоду відзначити Водохреще й по-особливому.

Зокрема, на перший день Водохреща 19 січня 2022 року о 14.00 з благословення Архієпископа Рівненського та Острозького Іларіона відбудеться освячення води на озері у с.Святе.

Як повідомляється на сайті Гурбенського монастиря:

Доброю традицією стало 19 січня, в день свята Богоявлення, Хрещення Господа Бога і Спаса Нашого Ісуса Христа, на Здолбунівщині, саме в тій частині нашого району, де в роки Другої світової війни діяла УПА, в невеличкому, загубленому в лісах селі з унікальною назвою Святе, освячувати воду.

 

Цього року для нас цей день буде особливим адже богослужіння очолить архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, Священноархімандрит Гурбинського монастиря, у співслужінні братії обителі та духовенства єпархії, у присутності представників органів місцевої влади та поважних гостей.

 

Також працюватимуть польова кухня та пункти обігріву.

Дорогі друзі, запрошуємо усіх почерпнути Божественної благодаті, яка дається нам через Богоявленську воду, та оздоровитися тілесно і духовно!

 

19 січня 2022 року Божого, 14:00

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень