Побачив рідний край – відпочивай у «Червоній калині»: як в області заохочують туристів (ФОТО)

Та приваблюють іноземців 

Джерело - Gazeta.ua.

Подорожуючи Рівненщиною можна виграти путівку у «Червону калину», екскурсію нічним Дубенським замком або вечерю у ресторані «Тунель кохання».

Такі призи пропонують учасникам квест-гри «На власні очі» за відвідини 30, із запропонованих 45 туристичних об’єктів.

Паспорт, карта та марки розповсюджуються на туристичних об'єктах. Вартість паспорту з обкладинкою та картою 50 грн. Марка коштує 10 грн.

Розробники квест-гри заохочують людей подорожувати рідним краєм та приваблюють в область іноземних туристів. Для фахівців управління культури у туризму Рівненської ОДА – це не просто гра.

Як розповіла очільниця управління Ярослава Гаврилова, з допомогою цього квесту вдалось отримати важливу інформацію:

- Насправді це не просто гра чи квест. Це серйозні речі. За рік ми вже маємо аналітику: хто та куди подорожує, яка вікова категорія, що люди хочуть побачити. Це своєрідна база даних, яка допомагає планувати нашу роботу. Торік ми мали 32 об’єкти з малюнками, марками та туристичними картами. У нас розкупили 2 тисячі паспортів туриста, 1 тисячу карт та 8,5 тисяч марок. Цього року ми спростили умови гри, щоб ще більше туристів залучити. Люди просто ліниві, до того ж не усі хочуть фотографуватися та показувати де та з ким були. У цьому році більше об’єктів, простіші правила і суперпризи. Думаю, є за що боротися. До речі, торік Рівненщину відвідали 5 мільйонів туристів, з яких десята частина – іноземці.

Охочі можуть назбирати марок і отримати заохочувальні подарунки.

А можуть боротися за суперприз, пояснює одна з розробниць квесту Юлія Радченко:

- Перші 10 учасників отримують чашки, за 10 об’єктів, які вони відвідали. Потім перші 5 учасників, які відвідають 20 об’єктів, отримають брендовані пляшки для води із позначками «На власні очі» та «Рівненщина туристична». Але цим людям буде трохи складніше завдання – потрібно буде опублікувати у соціальних мережах 5 коротких публікацій про об’єкти, які вони відвідали й звичайно вклеїти у паспорт туриста 20 марок. І вже наш третій – суперприз – роздаватимемо тим, хто відвідає 30 об’єктів.

Зауважимо, збирати 30 марок туристи можуть до квітня 2020 року.

Паспорт мандрівника і марки квест – гри «На власні очі» можна придбати у туристичних центрах на об’єктах.

Нагадаємо, гру розробили обласне управління культури та туризму спільно з ТМ «Тур-колекшн».

Проект доповнили марками-малюнками місцевого художника Олексія Огня.

Фото - Радіо Трек.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень