Побачити безплатно виступ канадського гурту "Ковбаса" зможуть сьогодні рівняни (ВІДЕО)

Іноземні артисти виконують українські пісні

Назва гурту "Кубасонікс" означає слова "ковбаса" в англо-канадській вимові. Гурту понад 20 років. Він вирізняється унікальними інтерпретаціями українських мелодій і шалено-енергійним стилем,  який називає «speed folk».

«Кубасонікс» випустив п'ять компакт-дисків і зіграв безліч концертів в Канаді, Україні і на Карибських островах. «Кубасонікс» можна часто почути на радіо, побачити на телебаченні та у фільмах. 

Лідер гурту Браян Черевик є представником четвертого покоління українсько-канадських музикантів в своїй родині. Його предки вихідці з Борщівського району на Тернопільщині, які оселилися в західній Канаді понад сотню років тому. До складу «Кубасонікс» входять також донька Браяна Черевика скрипалька-віртуоз Марія, син Джейкоб, який грає на ударних інструментах, а також гітарист Деррен Браун і контрабасист Мет Гендер. 

«Кубасонікс» вважає своєю місією популяризувати українську музику поза українськими діаспорними спільнотами.

Виступатиме канадський гурт сьогодні о 17 годині на літній естраді у міському парку імені Шевченка у Рівному. Робитиме це в межах фестивалю "Рівне. Літо. Музика".

 

За інформацією міського управління культури і туризму Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень