По 25 тисяч гривень кожному: у Будинку ветеранів Рівного відкриють 8 вакансії

Це робота для фахівців нового напрямку, посаду офіційно ввели тільки нещодавно

Штат працівників у міському будинку ветеранів збільшать майже вдвічі. Вже з 1 листопада тут планують відкрити 8 нових вакансій для спеціалістів супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб. 

Поява помічників ветеранів передбачена постановою Кабінету міністрів в системі переходу від військової служби до цивільного життя.

 

Такі спеціалісти консультуватимуть щодо пільг, отримання соціальних, освітніх, реабілітаційних та інших послуг і оформленням відповідних документів.

 

За розрахунками один спеціаліст консультуватиме сто ветеранів. 

Попередньо зарплата фахівця з супроводу складатиме понад 25 тисяч гривень, і гроші на зарплату надаватимуть через субвенцію з державного бюджету. Але умовою їх отримання - введення цих посад у комунальних закладах. Це й мають погодити депутати міської ради. 

Зараз у будинку ветеранів Рівного працює 11 осіб, разом з новими спеціалістами штат закладу становитиме 19 осіб. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень