Плюс 20% до пенсії: Які пенсіонери можуть отримати солідну доплату

Що потрібно робити, аби її отримати

Пенсіонери, які проживають у гірських регіонах, а також переїжджають на місце проживання в таку місцевість, можуть отримати 20% надбавки до пенсії. Це передбачено законом «Про статус гірських населених пунктів України».

Для отримання додаткових коштів потрібно оформити відповідне посвідчення, яке видають протягом 30 днів, а потім звернутись до Пенсійного фонду.

В Україні є понад 50 000 пенсіонерів, які мешкають у населених пунктах, що мають статус гірського, і, відповідно, отримують доплату.

Варто зауважити, що доплата належить жителям гірських районів не лише у разі отримання пенсій. Доповнення йде і до стипендій, і до інших видів державної матеріальної допомоги громадянам, які мають підтвердження проживання у горах.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень