Плавлений сирок купуватимете через день. Рецепт смачної намазки за 5 хвилин
А на другий день вона ще смачніша
Приготувати смачну намазку для бутербродів можливо з мінімуму інгредієнтів. Для цього вам потрібно просто змішати продукти та подати їх зі шматочком підсмаженого на грилі свіжого хліба.
Для того, аби така намазка перетворилась на салат, достатньо прикрасити її свіжими овочами, аби розбавити ніжний смак плавленого сиру. Після цього можете сміливо подавати закуску до столу та очікувати на найкращі компліменти від своїх гостей і рідних.
Інгредієнти:
- 200-250 г - плавленого сиру;
- 150-200 г - бекону;
- 2 середні солоні - огірки;
- 3-4 столові ложки - майонезу;
- Сіль і перець - на смак;
- Свіжа зелень
- Хліб для подачі
Приготуйте бекон, підсмаживши його на сковороді до золотисто-коричневого кольору. Після цього перекладіть його зі сковороди та дайте охолонути на паперовому рушнику, щоб він увібрав зайву олію.
Натріть плавлений сир на найменшу секцію на тертці.
У великій мисці з’єднайте нарізаний бекон, плавлений сир і солоні огірки.
Додайте майонез до інгредієнтів у мисці та добре перемішайте, щоб усе було рівномірно покрите майонезом.
Приправте суміш сіллю і перцем на власний смак.
Перед подачею залиште салат у холодильнику принаймні на 30 хвилин, щоб він добре охолодився.
Подавайте намазку на підсмажених скибках хліба.
Смачного!
Джерело: odnaminyta
Радіо Трек: НОВИНИ