Плавав поза межами програми: на Рівненщині загинув молодий пластун

Напередодні

Повідомлення про трагічну загибель молодого скаута з’явилося на офіційній сторінці «Пласт – український скаутинг» у Facebook:

З глибоким сумом повідомляємо про загибель пластуна Андрія Федчишина. Висловлюємо співчуття батькам і близьким. Це велика втрата для всіх нас.

 

Нещасний випадок стався у водоймі поблизу місця проведення всеукраїнської пластової зустрічі на Рівненщині. Трагічна подія трапилася вчора під час того, як Андрій разом із товаришами плавали у водоймі за кілометр від території з'їзду поза межами його програми.

Усі деталі загибелі молодого скаута зі Львова нині встановлюють правоохоронці.

Відомо, що Андрій увійшов до спільноти Пласту у 2014 році. Юнакував у Львові в 111 курені імені Романа Мстиславича, в якому обіймав посаду курінного. Андрій був учасником багатьох всеукраїнських таборів і здобував найвищий юнацький ступінь пластуна-скоба.

Редакція Радіо Трек висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень