Дім (НЕ)безпеки: скільки рівнян стикаються з домашнім насильством (ОПИТУВАННЯ)

Статистика свідчить, що лише 10% просять про допомогу

Нещодавно студія онлайн-освіти «Educational Era» спільно з координатором проєктів ОБСЄ запустила освітній проєкт з протидії домашньому насильству - «ДІМ (НЕ)БЕЗПЕКИ».

Щороку понад мільйон людей в Україні страждають від різних форм насильства саме у своїх родинах. Утім, до спецслужб звертається лише кожна десята жертва.

Мета дослідження - показати масштаби явища домашнього насильства в Україні і розповісти про те, з якими його видами та проявами найчастіше стикаються українці.

З огляду на те, що не кожен усвідомлює, що являє собою вважається домашнім насильством, «Educational Era» підготувала спеціальні анонімний тест та опитування.

Додамо, що цей освітній проєкт навчить помічати насильство, розрізняти його види, розуміти причини та наслідки. А ще - допомагати людям, які потрапили у пастку домашнього насильства.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень