«Няня» знала, куди їде: нові подробиці у справі торгівлі людьми на Рівненщині

Сутенеркам оголосили підозру

За процесуального керівництва прокуратури трьом особам - жителькам Рівненської та Хмельницької областей, повідомили про підозру у торгівлі людьми.

За даними слідства, в період з червня по серпень, 27-річна жителька Хмельниччини за попередньою змовою з двома спільницями, підшукувала на території Рівного малозабезпечених жінок.

Зловмисницям вдалося завербували одну з жительок Рівненщини, з метою подальшої її сексуальної експлуатації у Туреччині.

Попередньо зловмисниці надали дівчині фінансову допомогу для оформлення документів, купівлі одягу, а потім, у разі її відмови їхати за кордон, зобов’язали негайно повернути кошти. Внаслідок скрутного матеріального становища та перебування у фінансовій залежності, потерпіла погодилася поїхати до Туреччини.

14 серпня суд обрав підозрюваним запобіжні заходи. Двох помістили під цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронних браслетів, третя ж підозрювана – під домашнім арештом лише у певний час доби.

Слідчі дії тривають. Жінкам загрожує від 7 до 15 років за ґратами.

За матеріалами пресслужби прокуратури Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень