Чи завищена плата за проїзд у маршрутках здолбунівського напряму: коментар влади

Плату за проїзд у маршрутках, які їдуть у села Здолбунівського району, завищують. На це поскаржилася Радіо Трек мешканка села Кунин цього району Ольга Підлужна

За словами жінки, зважаючи на те, що обласна влада домовилася з перевізниками, що за 1 кілометр дороги з пасажира братимуть не більше 60 копійок, то за проїзд з Рівного до Кунина, до якого 28 кілометрів, повинні брати 16 гривень 80 копійок. Натомість плата у маршрутках становить 19 гривень. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації  На Рівненщині скаржаться на завищену плату за проїзд у маршрутках.

Втім, голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук каже, що перевізники навіть беруть меншу плату, ніж мали б. А споживачка не за тим маршрутом порахувала кількість кілометрів до села.

Говорить Сергій Кондрачук:

Маршрутки Рівне – село Здолбунівського району їдуть не трасою так, як там вказано маршрут, як там пораховано. Вони їдуть через селище Квасилів Рівненського району, заїжджають на Здолбунівську автостанцію, потім роблять маршрут по місту Здолбунів. І тоді вже їдуть на села нашого району.  Безумовно, якби були прямі рейси без заїзду на Квасилів, Здолбунів, це було би дешевше. Але ж більшість людей, які їдуть на село Здолбунівського району, сідають у маршрутку не в Рівному, а в Здолбунові, тому заїзд на автостанцію нашого міста є необхідним.

Сергій Кондрачук запевняє, що в середньому перевізники дотримуються тарифу – 60 копійок за один пасажиро-кілометр. Втім, зауважує, що районній владі було б простіше здійснювати вплив на перевізників у разі порушень, якби тендери на здійснення перевезень проводила районна, а не обласна державна адміністрація. 

А поки цього немає, радить у разі завищення плати, скаржитися в районне управління економіки за телефоном (03652)2-51-10. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень