Північному об’їзду Рівного – бути: боєприпаси на будмайданчику – не завада (ФОТО)

Відлуння війни не завадить масштабному будівництву (с)

Нині будівельний майданчик виглядає так.Фото Дмитра Леонтіюка.

У грудні на будівництві шестикілометрової дороги – першої черги Північного обходу Рівного – виявили боєприпаси Другої світової.

Загалом з початку будівництва Північної об’їзної піротехніки виявили тут 29 вибухонебезпечних предметів минулої війни.Фото надала прес-служба обласного управління надзвичайних ситуацій

Деякі ЗМІ повідомили, що через це білоруська компанія припинила будівельні роботи. Втім, речник Служби автодоріг області Дмитро Леонтіюк цю інформацію спростував:

- Роботи триватимуть до 29-го грудня. Відновляться або 10, або 20 січня. Тобто зупинка робіт пов‘язана виключно з новорічними святами.

 

Щодо боєприпасів, то їх і справді виявляли та знешкоджували фахівці обласного управління надзвичайних ситуацій. Ці роботи закладені у проєкт, і включені в загальну вартість робіт - 746 мільйонів.

 

Тобто перед виконанням земельних робіт територію обстежують піротехніки, спочатку працюють вони, потім — будівельники.

Цю інформацію підтвердив і речник обласного управління надзвичайних ситуацій Дмитро Мельник:

- Так, наші там працюють. Усе, що ми там виявили – знешкоджено.

 

Нині будівельники працюють на чистій території.

 

Загрози їхньому життю поки немає.

Нагадаємо, 9 грудня поточного року біля Рівного почали будувати північну об‘їзну. Тендер на будівництво першої черги північного об’їзду Рівного виграв дорожній трест із Гомеля.

Схема ділянки, яку нині зводять білоруси. Фото Дмитра Леонтіюка.

На це з державного бюджету витратять майже 746 млн гривень. У перспективі ця дорога, яка матиме дві смуги руху, з’єднає сарненську та луцьку траси.

Реалізацію цього масштабного проєкту розпочали, аби звільнити обласний центр від транзитних автомобілів, що прямують на Волинь.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень