Північна Корея готова підписати з Росією угоду про постачання зброї, - Financial Times

За цим стоїть Китай?

Все більш реальною стає перспектива співпраці РФ та КНР у військовій сфері. Як це може позначитися на війні в Україні?

Як пише Financial Times

«Пхеньян може запропонувати боєприпаси, реактивні системи залпового вогню та балістичні ракети малої дальності – усе це допоможе Москві відбити контрнаступ Києва».

 

Москва могла б запропонувати зерно, нафту, військові технології і гроші в валюті.

«Вісь Росія-Північна Корея ускладнює безпекову ситуацію як в Україні, так і на Корейському півострові. Співпраця між Росією та Північною Кореєю може вийти за межі угод зі звичайними озброєннями до передових технологій для супутників, атомних підводних човнів і балістичних ракет», - передає газета думку експертів.

Є й інша небезпека

Ця угода може бути прикриттям постачання до Росії китайського озброєння, яке під виглядом зробленого в КНДР буде передаватися Москві.

Financial Times не пише, що це може стати основним зовнішнім військово-технічним ресурсом для підтримки Росії у війні з Україною, але…

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень