Півмільйона працевлаштованих: сьогодні річницю святкує Рівненський центр зайнятості

Установі виповнюється 26 років

Рівненська обласна служба зайнятості створена 19 березня 1991 року рішенням виконавчого комітету Рівненської обласної ради народних депутатів. Того року у центрах зайнятості краю було зареєстровано 3834 особи, які потребували допомоги у працевлаштуванні.

Загалом за 26 років послугами служби зайнятості в області скористалися більше 1 млн 42 тис. громадян, з них 545 тис. працевлаштувалися, понад 168 тис. безробітних здобули нову професію або перекваліфікувалися, 274 тис. мешканців області працювали на громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Фінансову підтримку у започаткуванні власної справи – одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності - одержали понад 21 тис. безробітних громадян.

Окрім того, фахівці Рівненської служби зайнятості велику увагу постійно приділяють профорієнтаційній роботі, активно займаючись з учнівською молоддю, навчанню техніці пошуку роботи та прийомам самопрезентації, працевлаштуванню і супроводу неповнолітніх та людей з інвалідністю. 

Фахівці Рівненської служби зайнятості чимало уваги приділяють формуванню змін і пропозицій до норм чинного законодавства в сфері зайнятості, сумлінно виконують свою роботу не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням серця, совісті та покликом душі, адже всіх об’єднує одна справа – служіння людям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень