«Питущий тугодум, найкращий із представників радянського КДБ» – ось хто замінить путіна

Американські ЗМІ назвали прізвище найбільш імовірного правонаступника глави Кремля

Крісло путіна може зайняти людина, яка стала «режисером» війни в Україні - секретар Ради безпеки рф Микола Патрушев.

Про це повідомляє The Washington Post.

Видання, з посиланням на власні джерела, інформує, що саме Патрушев визначав цілі вторгнення в Україну, а після того, як все пішло не за планом і путін зник з поля зору, саме він регулярно на камеру розповідав про «бойові досягнення».

Російська еліта вважає Патрушева «впливовою людиною». Однак речник Кремля Дмитро Пєсков переконує, що секретар Ради безпеки давно таким не є.

– Патрушев – регулярно питущий, туго думаючий, справжній силовик, найкращий із представників радянського КДБ.

 

У його світі СРСР не розпадався, а продовжує жити в американсько-російському протистоянні, – зауважують співрозмовники видання.

Також, за їхніми словами, на момент переїзду путіна до Москви, Патрушев був вищим за посадою та званням і відчував ревнощі до стрімкої кар'єри соратника. А потім просто «зробив усе, щоб провести ниточки контролю над думками та діями путіна».

Російські експерти підтверджують авторитетність Патрушева, але дехто вважає, що наступником диктатора стане якийсь молодший політик.  Як один із варіантів розглядається навіть син секретаря Ради безпеки – міністр сільського господарства Дмитро Патрушев.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень