Диктатор не радий: стала відома стать майбутньої дитини путіна

Чутки про нову вагітність Аліни Кабаєвої обростають новими подробицями

Колаж: Телеграф

У ЗМІ вже давно ходять чутки, що колишня гімнастка Аліна Кабаєва – імовірна коханка та навіть дружина путіна – вагітна. Пишуть, що раптова вагітність ексспортсменки стала сюрпризом для кремлівського «фюрера», і він навіть наполягав на аборті.

Мабуть, Аліна вирішила зберегти вагітність, і тепер стала відома стать майбутньої дитини. Про це написав телеграм-канал Generall SVR:

Це дівчинка.

 

Звістка зовсім не втішила майбутнього батька та президента росії в одній особі, який висловив думку, що дітей і так вистачає, а дочок і поготів, чим дуже засмутив Аліну Маратівну.

 

Як каже старе прислів'я: «Од милого пана не болить  і рана», хоча, можливо, випадок не той.

Зазначимо, досі достеменно невідомий статус відносин Кабаєвої та путіна, а також наявність у них спільних дітей та їхня кількість та стать.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень