Після трагедії у піщаному кар’єрі рятувальники звернулися до батьків

Трагедія сталася у селі Ясногірка

Учора по обіді внаслідок зсуву, під тонами піску опинилося двоє дітей – 2008 і 2009 р.н. Інцидент стався на Рівненщині - в селі Ясногірка Сарненського району.

Одного з хлопчиків швидко відкопали місцеві мешканці – він вижив і нині у лікарні. Тіло ж іншого вдалося знайти під піщаними завалами лише за три години.

Між тим, виявилося, що разом з ними був і третій хлопчик. Він не потрапив під зсув і втік. Нині хлопчик вдома у шоковому стані.

У зв’язку з трагедією, рятувальники області звертаються до батьків із закликом дбати про безпеку власних дітей, навчати їх елементарним правилам безпечної поведінки, розповідати про всі чинники небезпеки, які чатують на них під час перебування наодинці вдома, під час прогулянки містом, під час відпочинку на природі, у лісі та на воді тощо.

Питання безпеки дітей є актуальним завжди, утім, особливо «гострим» стає під час літніх канікул, наголосили рятувальники. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень