Після ремонту техніки у зоні АТО військові повернулися на Рівненщину (ФОТО)

Сьогодні із зони АТО повернулася група військовослужбовців Центральної артилерійської бази озброєння Збройних Сил України

Впродовж двох тижнів вони відновлювали військове озброєння одної із артилерійських бригад на Донеччині. Працюючи у посиленому режимі, група спеціалістів цеху ремонту артилерійського озброєння відновила 23 одиниці 152-мм гармат Д-20.

Як зазначив старший групи військової частини майор Олександр Сампір, в зоні проведення АТО значно важче ремонтувати озброєння, ніж вдома. Давалася взнаки і небезпека нападів диверсійно-розвідувальних груп противника, і фізична втома. Працювати їм доводилося по 10 годин на добу, без вихідних.

У 2015 році для допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України у відновленні озброєння на схід України відряджалися десять виїзних бригад військових ремонтників. Окрім надання допомоги в ремонті на передових рубежах, спеціалісти Центральної артилерійської бази озброєння ЗСУ постійно проводять ремонтні роботи тих частин і механізмів, які неможливо полагодити в зоні АТО.

За три місяці 2016 року на Рівненщині вже відновлено більше 100 одиниць озброєння: гармати Д-30, Д-20, МТ-12, зенітно-кулеметні установки ЗПУ-2, великокаліберні кулемети КПВТ, тощо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень